De Heeren van Terkaple

CAFÉ RESTAURANT

Café Restaurant

cafereataurant01

In ons Café Restaurant De Heeren van Terkaple heerst een relaxte ongedwongen sfeer.
 

Lees meer

BOOTVERHUUR

bootverhuur01

Geniet van de mooie omgeving van de Lege Wâlden, het Sneekermeer en de Langweerder Wielen.
 

Lees meer

Activiteiten

activiteiten01

Altijd wat te doen bij De Heeren van Terkaple: varen, fietsen, feesten en partijen of gewoon lekker op het terras.
 

Lees meer

 

Welkom bij Café restaurant De Heeren van Terkaple

Centraal gelegen in één van de mooiste vaargebieden van Friesland hebben wij op Waterpark Terkaple een fantastisch trefpunt voor onze parkgasten, watersporters en passanten. In ons Café Restaurant De Heeren van Terkaple heerst een relaxte ongedwongen sfeer. Genieten van het heerlijke eten en drinken staat bij ons centraal.

Zowel binnen in onze nieuwe bar en in het restaurant is het aangenaam toeven. Met dit prachtige weer is het een fantastische ervaring om eens met je boot aan te leggen en te genieten van onze Lavaza koffie variaties, een warme chocolademelk, ons Jupiler pils, onze Hertog Jan bieren en van onze heerlijke frisse wijnen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief!

 

Openingstijden

Ons Restaurant is op maandag, donderdag en vrijdag geopend vanaf 15.00 uur, op zaterdag en zondag zijn wij vanaf 11.00 uur al geopend. Op donderdag 22 September zijn wij gesloten.

Let op:

Op de volgendedagen hebben wij een besloten feest:
- 1 oktober 2 oktober en 8 oktober.

Op zondag 23 Oktober hebben we een live band in ons Café gedeelte. Fading Edge bekend van ons Summer Event 2016 speelt dan 's middags vanaf 14.00 uur klassieke en moderne Rock nummers. Dit muziek evenement duurt tot ongeveer 18.00 uur. Als u deze avond wilt blijven eten, dan kunt u hiervoor uiteraard reserveren. Het aantal tafels is dan echter beperkt.

Voor speciale gelegenheden of groepen, mag u ons natuurlijk gewoon bellen en zijn er altijd leuke gevarieerde mogelijkheden.